New Nordic AS

New Nordic AS

Vi ønsker å styrke din vitalitet slik at du kan nyte livet fullt ut og leve lenge.

New Nordic er en av Nordens mest banebrytende virksomheter innenfor kosttilskudd av naturlig opprinnelse. Vi har særlig fokus på legeurter og plantestoffer, vitaminer, mineraler samt fettsyrer. Vi legger vekt på høy opptakelighet og vi arbeider på bakgrunn av vitenskapelig evidens. Vi går ikke på kompromiss med kvalitet og sikkerhet.

Ingenting er mer verdifullt enn at du holder deg vital – og her kan du selv gjøre en stor innsats. Motivasjonen til dette kommer ofte av seg selv, når kroppen og sinnet begynner å miste sin ungdommelige kraft. Det er aldri for sent å ta affære, men jo før du gjør noe jo bedre. Her kommer våre kosttilskudd til nytte.

«From Seed to Heart» er et program hvor vi tester og analyserer råvarer fra skog og mark til det ferdige produkt som du ser på hyllene i helsekostbutikkene. Som en viktig og naturlig del av dette er både effekt og sikkerhet blitt «målt, veid og godkjent.» Testene blir gjort ved GMP laboratorier.

Våre kosttilskudd arbeider i harmoni med din kropp. Det er vanskelig å holde seg orientert om alle de nye ting, som kommer frem omkring kosttilskudd. Da er det godt å kjenne produsenten. Legg nøye merke til vårt «sølvtre». Våre kosttilskudd kommer i forskjellige innpakninger, men de har en ting til felles – «sølvtreet». Se etter «sølvtreet» når du handler. Det er din garanti for kvalitet og et originalt produkt.

www.newnordic.no