MyoNeuro Klinikken

MyoNeuro Klinikken

MyoNeuro klinikken består av fysioterapeuter med spesialkompetanse innen det nevromuskulære systemet. Fysioterapeutene har lang erfaring og solid kompetanse innen rehabilitering og etterutdanning.

Fysioterapeutene på klinikken screener for årsakssammenhenger, behandler ved skade, arbeider forebyggende og ikke minst optimaliserende. Ved skade eller plager hjelper fysioterapeutene deg tilbake, og forhåpentligvis enda lenger. Behandlingskontorene er spesialdesignet for å imøtekomme de aller fleste utfordringer fysioterapeutene utsettes for. Du har fysioterapeutenes fulle oppmerksomhet under hele behandlingstiden hos oss. 

Når det er behov for gjennomgang av øvelser vil din fysioterapeut gjennomgå alt designet til ditt behov. Du vil da få 1 til 1 instruksjoner på hva du skal gjøre og hvordan det skal gjennomføres i kombinasjon med selve behandlingen. Alt designet for din individuelle problemstilling.

Er du ute etter en moderne og årsaksrettet tilnærming? – Da har du kommet til rett sted!

Nicolai og Katrin har spesialisert seg på behandling og diagnostisering av neuromuskulære symptomer og plager. De utvikler sammen sitt eget behandlingskonsept som kalles MyoNeuro.

MyoNeuro Klinikken eies og drives av Nicolai og Katrin van der Lagen.  Nicolai startet opprinnelig ART Klinikken i 2009. Klinikken endret struktur og navn til MyoNeuro Klinikken i desember 2017.

Ved siden av klinisk praksis utvikler og designer Nicolai og Katrin rehabiliteringsutstyr som brukes, og prøves ut før og under behandlinger. I løpet 2018 vil de første produktene bli lansert på markedet.

Velkommen til funksjonelle og moderne lokaler på Helsehuset Moss.

Timebestilling og andre forespørsler:

nicolaitimsparv