Ledig lokaler

Ledig lokaler i Helsehuset Moss 1. etasje

Meget god beliggenhet i sentrum av Moss!

Helsehuset Moss ligger midt i sentrum av Moss. Det er umiddelbar nærhet til alle fasiliteter i byens sentrum. Svært god eksponering i et meget populært område.

Det er stor kommunal parkeringsplass på østsiden av bygget og flere etasjer med parkering på vestsiden hos AMFI Moss. Moss Taxi har sentralen sin her med mange drosjeplasser i Prinsens gate.

Helsehuset Moss ligger i et svært populært område med mye folk og stor trafikk. Enkel adkomst for gående, syklende eller med bil og buss. Bussterminalen i Moss ligger i enden av Prinsens gate 50 m. fra bygget.

Helsehuset Moss er nærmeste nabo til Moss Taxi, Bussterminalen Moss, AMFI kjøpesenter, Kiwi, Legekontorer med 5 fastleger, Park Fysioterapi med 8 fysioterapeuter, Serveringssteder og mye mer. Det er stor kommunal parkeringsplass, AMFI parkeringshus og bussterminalen på hver sine sider.

Det er store planer som er i gang i området rundt. Thon utvikler sitt område med leiligheter og nye næringslokaler og Fauna Eiendom utvikler større deler av Møllebyen. Nye NAV Moss med sine 150 arbeidsplasser og besøkssenter for distriktet åpner august 2022 i nabobygget Prinsens gate 5.

Helsehuset Moss og de aktuelle lokalene ligger langs den grønne aksen fra Verket gjennom sentrum, og til stasjonen.

Lokalene:

God/høy standard på elektrisitet, ventilasjon og fibernett. Det er nylig investert ca. NOK 4.000.000,- i nytt ventilasjons og klimaanlegg for hele bygget. Lokalene har også egen varme- kuldepumpe.

De ledige lokalene i Helsehuset Moss er i første etasje med ypperlig beliggenhet mot hovedinngangen. Vegg i vegg finner du Vitus Apotek Moss og Sy- og Strikkedilla. Lokalene passer til ulike helse- og velvære virksomheter, kontor, klinikker eller handel.

I etasjene over i Helsehuset Moss finner du mange ulike helsetjenester; Moss Ortopedisk Klinikk, Dr. Funks Hudklinikk, Kase Klinikken, Moss Øyelegesenter, Ortopedispesialister, Birgers Fysioterapi, Sannes Fotklinikk og Psykolog. Bygget har totalt 5 etasjer.

  • Inklusiv bod i kjeller under trappegang.
    Inklusiv x 1 parkeringsplass på egen tomt.

Heis med direkte adkomst fra kjeller til fjerde etasje.

Lokalene er blitt benyttet som klinikk frem til i dag. Det er 2 x kontorer/behandlingsrom, bakrom, toalett og kjøkken. Venterom og inngang rett fra hovedinngangen til Helsehuset Moss.

Må påregne evt. tilpasningsarbeid ift ny leietakers behov og ønsker.

Lokalene leies ut av Helsehuset Moss AS.
Vennligst kun seriøse henvendelser.

Ring/sms Nicolai van der Lagen på 93087768 for visning og informasjon.

Finn.no annonse

Eiendomsprofil

Nexx is a unique flexible multi-purpose
theme for every business